MENU

Front Group

Ammattitaito, rohkeus ja innovatiivisuus – laatusanoja, jotka haluamme sinun kokevan Frontin asiakkaana. Tule keskustelemaan tarpeisiisi parhaiten sopivasta sijoitus- ja palveluratkaisusta.

 

Päätoimipaikka

Pohjoisesplanadi 35 Ab 5.krs, 00100 Helsinki

Puhelin 09-6829 800

Faksi 09-6829 8010

Varainhoito

Varainhoitomme filosofia

Varainhoitomme perustuu kustannustehokkaaseen ETF-sijoittamiseen, jossa tehokkuus ja läpinäkyvyys yhdistyvät vahvaan markkinanäkemykseemme. Rahastovalikoimastamme löytyy maailmanlaajuisesti sijoituksia hajauttavan Strategia-sijoitusrahaston ja vastaavan mutta korkopainotteisemman Maltillinen-sijoitusrahaston lisäksi kvantitatiiviseen analyysiin perustuva Signal-erikoissijoitusrahasto. Yksilölliset varainhoidon ratkaisut räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaan ja sijoitustuotteemme saa myös vakuutuskuoressa.

Ari Aaltonen

Päästrategi

”Strategiassa ja Maltillisessa sijoituspäätökset perustuvat makrotalouden ja rahoitusmarkkinoiden lyhyen ja pitkän aikavalin analyysiin. Vahvalla ja perustellulla näkemyksellä pyrimme yhdistämään aktiivisen ja passiivisen (ETF) salkunhoidon hyödyt globaalissa sijoitussalkkussa.”

Miikka Veikkola

Salkunhoitaja

”Kantaaottavan kvantitatiivisen Signal-mallin sijoituspäätökset tehdään systemaattisesti todennäköisyyksiin perustuen. Malli poikkeaa tavanomaisesta varainhoidosta ja sijoittaakin vain nousutrendissä oleviin vahvan momentumin markkinoihin pyrkien välttämään pahimmat laskumarkkinat.”