Front Alternatiivikorko

Front Alternatiivikorko on Frontin tarjoama ainutlaatuinen varainhoitopalvelu, missä varat sijoitetaan tavanomaisia korkosijoituksia paremmin tuottaviin joukko- ja kuluttajarahoituskohteisiin sekä yrityslainoihin ja yritysten lyhytaikaisiin myyntisaataviin.

Palvelun tavoitteena on saavuttaa yli 10% vuotuinen korkotuotto. Riskiä hallitaan hajauttamalla sijoitukset erittäin suureen määrään sijoituskohteita.

Front Alternatiivikorko on lähes täysin osake- ja korkomarkkinoista riippumaton sijoitus, joka tehostaa sijoitussalkun markkinariskin hajauttamista.

Suositeltu sijoitusaika on vähintään 3 vuotta.

Front Alternatiivikorko

Räätälöityjen ratkaisujen kulmakivet

Asiakaslähtöisyys
Keskitymme suurasiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Räätälöimme yrityksille tai instituutiosijoittajille sijoitustoiminnan tavoitteet ja reunaehdot täsmällisesti vastaavia ratkaisuja. Sijoituskoon ollessa riittävä on ratkaisuillamme toteutettavissa kaikki tunnetut sijoitusmahdollisuudet.

Kilpailukyky
Olemme suomalainen riippumaton toimija ja meillä on loistavat yhteydet kaikkiin maailman johtaviin markkinaosapuoliin. Näitä valitsemalla ja kilpailuttamalla pystymme tarjoamaan hinnoitteluetua loppusijoittajalle. Palvelumme kokonaiskustannukset ovat alhaisempia verrattavissa oleviin sijoitusvaihtoehtoihin.

Optimointi
Huomioimme suursijoittajan erityisehdot liittyen tuottoon ja turvallisuuteen. Yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa kykenemme tarjoamaan tavoitteet ja reunaehdot täyttävät ratkaisut.

Palvelu
Räätälöidyn sijoitusratkaisun suunnittelu ja toteutus määrää lopputuloksesta suuren osan. Huippuammattilainen yhteyshenkilönä ja koko Frontin sijoitustiimin osaaminen ovat asiakkaan käytössä. Raportointi ja jälkimarkkinapalvelut ovat tärkeitä myös suurasiakkaalle.

Haluan lisätietoja

peoples

Soita
09-6829 800

Tutustu asiantuntijoihimme

Varainhoito

Kiinnostutko, jos lupaamme sinulle parasta henkilökohtaista palvelua ja mielenkiintoisia sijoitusratkaisuja?

Tutustu palveluihimme

Asiakasinformaatio

Tästä läydät tärkeää tietoa mm Frontista palveluntarjoajana, tuotteista, asiakasluokittelusta ja toimeksiantojen toteuttamisperiaatteista.

Lue lisää

Asiantuntijat

Sinua palvelevat markkinoiden parhaat asiantuntijat!

Tutustu asiantuntijoihimme