Tärkeää

Uutisarkisto

kavyt
Olemme keränneet tähän arkistoon kaikki Frontin julkaisemat uutiset. Uutisia julkaisemme aina kun haluamme kertoa markkinoista, tuotteistamme tai palvelustamme jotain uutta.

Lue Lisää

Asiakasinformaatio

kavyt
Tästä löydät tärkeää tietoa mm Frontista palvelun-tarjoajana, tuotteista, asiakasluokittelusta ja toimeksiantojen toteuttamisperiaatteista. Dokumentit sisältävät hyödyllistä tietoa ja suosittelemme tutustumista niihin.

Lue Lisää

Kuukausikatsaus

kavyt
Front Kuukausikatsaus on päästrategimme analyysi markkinoiden viimeaikaisista tapahtumista sekä katsaus Frontin sijoitustoiminnasta. Front Kuukausikatsaus julkaistaan nimensä mukaan kuukausittain.

Lue Lisää

Pääomaturva tarkoittaa, että liikkeeseenlaskija sitoutuu maksamaan sijoituksen nimellispääoman takaisin riippumatta kyseisen sijoitusratkaisun kohde-etuuden kehityksestä. Pääomaturva kohdistuu ainoastaan sijoituksen nimellispääomaan, eikä esimerkiksi ylikurssia tai merkintäpalkkioita palauteta ja pääomaturva on voimassa vain jos sijoitus pidetään eräpäivään asti. Pääomaturvatun sijoituksen pääoman ja tuoton takaisinmaksuun liittyy liikkeeseenlaskijariski - jos liikkeeseenlaskija joutuu sijoitusaikana maksukyvyttömäksi eikä pysty maksamaan nimellispääoma ja/tai tuottoa sijoittajalle, sijoittaja voi menettää sijoituksensa kokonaan tai osittain. Lisätietoa tuotteiden ominaisuuksista ja muista riskeistä löytyy tuotekohtaisista dokumenteista.

Sijoitusratkaisut

Kiinnostutko, jos lupaamme sinulle parasta henkilökohtaista palvelua ja mielenkiintoisia sijoitusratkaisuja?

Lue lisää

Arvostukset

Miten tuotteemme ovat menestyneet? Käy tutustumassa meidän tuotteidemme markkinahintoihin tai analyyseihin.

Lue lisää

Rahastot

Käytämme myös rahastoissamme ensisijaisina sijoitusinstrumentteina indeksipohjaisia ratkaisuja. Käy tutustumassa rahastoihimme!

Tutustu rahastoihimme