Front

Ilman byrokratiaa – asiakkaan ehdoilla

Kananen

Alkuvuodesta 2006 joukko sijoittamisen huippuammattilaisia katsoi ympärilleen. He olivat kyllästyneet pankki- ja sijoitustoiminnan keskinkertaiseen massamentaliteettiin jolla asiakkaiden varainhoitoon suhtauduttiin. Ala tarvitsi lisää rohkeutta, yrittäjähenkeä, intohimoa ja ennen kaikkea näkemystä siitä, mihin sijoitusmaailma on menossa.
Frontin perustajat miettivät, millaisen sijoitusyhtiön hoitoon he itse haluaisivat omat rahansa sijoittaa – ja he perustivat sellaisen.
Siitä lähtien Front on tarjonnut sijoitusratkaisuja ja varainhoitopalveluita ihmisille, jotka haluavat normaalia parempaa näkemystä, läpinäkyviä sijoitusratkaisuja, yksilöllistä, notkeaa ja ketterää palvelua ja ennen kaikkea aitoa lisäarvoa sijoituksilleen.

Kun toisten rahoja käsittelee niin kuin omiaan haluaisi käsiteltävän, sijoituksia ei voi kohdella yhdentekevänä massana. Kun sijoittaminen on päätoimi, näkemys syvenee, katse terästyy ja rohkeus ja osumatarkkuus paranevat.
Paraskaan sijoitusratkaisu ei välttämättä ole paras enää ensi vuonna. Eikä sama ratkaisu sovi kaikille asiakkaille, riski- ja tuottotavoitteiden ollessa erilaiset. Vuosien varrella Front on kehittynyt, kasvanut ja etsinyt uusia mahdollisuuksia – sieltä, minne muut eivät ole vielä osanneet katsoa. Koko matkan ajan mukana ovat pysyneet sijoitustoiminnan vahva näkemys, tärkeimmät avainhenkilöt sekä ennen kaikkea sitoutunut henkilöstö ja intohimo asiakkaiden aktiiviseen palvelemiseen.
Front on suomalainen varainhoitopalveluita ja sijoitusratkaisuja tarjoava haastaja ja indeksisijoittamisen edelläkävijä. Front on sataprosenttisesti henkilöstönsä omistama. Frontilla ei ole vaihtopenkkiä. Jokaisella asiakkaalla on aina käytössään ykkösketju.
Front on energinen, asiakkaiden menestykselle omistautunut sijoitustoiminnan huipputiimi, joka haluaa jatkuvasti oppia uutta ja palvella asiakkaitaan vielä paremmin. Ilman byrokratiaa – asiakkaan ehdoilla.

signature

Hannu Kananen, Hallituksen puheenjohtaja

Yritys

Sijoitusratkaisut

Kiinnostutko, jos lupaamme sinulle parasta henkilökohtaista palvelua ja mielenkiintoisia sijoitusratkaisuja?

Lue lisää

Arvostukset

Miten tuotteemme ovat menestyneet? Käy tutustumassa meidän tuotteidemme markkinahintoihin tai analyyseihin.

Lue lisää

Asiakasinformaatio

Tästä löydät tärkeää tietoa mm capit palveluntarjoajana, tuotteista, asiakasluokittelusta ja toimeksiantojen toteuttamisperiaatteista.

Lue Lisää