Yritys

Front on suomalainen, täysin työntekijöidensä omistama sijoituspalvelu- ja varainhoitokonserni. Tarjoamme asiakkaillemme selkeitä ja hyvin hajautettuja sijoitusratkaisuja ja varainhoitopalveluita. Sitoutunut, ammattitaitoinen ja työhönsä intohimolla suhtautuva henkilöstö on toimintamme ydin.

Yritys

  • Perustettu 2006
  • Työntekijöitä 41
  • Front-ryhmän yhteenlasketut pro forma-tuotot n. 13,8 m€ (2018)
  • Asiakkaina instituutiot ja varakkaat yksityishenkilöt
  • Finanssivalvonnan valvoma

Hallitus, johto

Salkunhoito, riskienhallinta, tuotekehitys

Asiakasvarainhoitajat, asiamiehet

Back Office, Middle Office

IT, Hallinto

Advisory Board

Rekrytointi

Front on suomalainen varainhoitopalveluita ja sijoitusratkaisuja tarjoava konserni. Olemme indeksisijoittamisen edelläkävijä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Keskitymme palvelemaan varakkaita yksityishenkilöitä ja instituutioasiakkaita. Yhtiö on perustettu 2006 ja sen omistavat yhtiön palveluksessa työskentelevät avainhenkilöt kokonaisuudessaan.

Me emme tarjoa näennäisvarainhoitoa. Asiakkaidemme menestys on meille tärkeintä. Me haluamme pysyä kehityksen kärjessä ja siksi haemme ihmisiä jotka haluavat ketteryyttä ja ovat valmiita muutoksiin. Heitä, jotka haluavat pysyä notkeina ja vapaina byrokratiasta.

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kokenut varainhoitaja
Varainhoidon liiketoimintamme kasvaessa haemme kokenutta asiakasvastuullista johtajaa tiimiimme. Avoimet hakemukset osoitteeseen rekry@front.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pekka Rikala, puh. 050-561 9521.

Rekrytoinnin tietosuojaseloste