Om oss

Front är en finländsk koncern för placeringstjänster och kapitalförvaltning och bolaget ägs i sin helhet av de anställda. Vi erbjuder våra kunder tydliga och väldiversifierade placeringslösningar och kapitalförvaltningstjänster. I kärnan av vår verksamhet ligger vår engagerade, kompetenta och passionerade personal.

Företag

  • Grundat 2006
  • 41 anställda
  • Omsättning ca 7,2 m€ (år 2017)
  • Institutioner och förmögna privatpersoner som kunder
  • Övervakas av Finansinspektionen

Styrelse

Portfölj förvaltning, riskhantering, produktutveckling

Kundkapitalförvaltare, anknutna ombuds

Back Office, Middle Office

IT, Administration

Advisory Board

Rekrytering

Front är en finländsk koncern som erbjuder kapitalförvaltningstjänster och placeringslösningar, främst till förmögna privatpersoner och institutionella kunder. Front är föregångare inom indexplacerande både i Finland och även internationellt. Front grundades år 2006 och ägs i sin helhet av bolagets nyckelpersoner.

Vi erbjuder inte chimärförvaltning. Våra kunders framgång är vår prioritet. Vi vill vara i täten av utvecklingen och söker därför mänskor som gillar smidighet och förändringar. Vi söker dig som vill hållas spänstig och fri från byråkrati.

 

LEDIGA POSITIONER

Erfarna kapitalförvaltare
Kapitalförvaltningens affärsverksamhet växer och vi söker en kundansvarig direktör till vårt kapitalförvaltningsteam. Skicka en öppen ansökan till rekry@front.fi. Tilläggsuppgifter ges av VD Pekka Rikala, tel. 050-561 9521.